Automata ajtó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Automata ajtó

Igényes kivitelezésű automata ajtó rendszerek. Hőszigetelt és biztonsági üvegezésű automata ajtó bármilyen egyedi méretben, komplett üvegportállal is. Minőségi DITEC automata ajtó megoldások, toló és szárnyas kivitelben is.
 Szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Egy céghez, üzlethez, vagy bevásárló központhoz érkező ügyfél vagy vevő nem mindegy, hogy mit lát meg elsőnek. Mi lesz az első benyomása. Az automata ajtó ezért kiemelten fontos lépés a vevők vagy ügyfelek megnyeréséhez. Nagy a jelentősége, hogy már az első pillanatban azt érezze, hogy jó helyen jár, ahol fontos a kényelme, mert egy komoly céghez érkezett. Azonban az automata ajtó sokkal több, mint kényelem. A gyors és egyszerű áthaladás mellett elegánsabbá, modernebbé és szebbé teszi az épületet, gyors záródásával csökkenti az energiaköltségeket, növeli a biztonságot és megoldja az akadálymentesítés problémáit.

DITEC automata ajtó

Az automata ajtó ma már széles körben elterjedt kaputechnikai megoldás. Szinte bárhol találkozhatunk vele, a bevásárlóközpontokon át az irodaházakon és bankokon keresztül a közintézményekig. Mindenhol nagy előszeretettel használják, az automata ajtó nyújtotta előnyöket. Cégünk a svéd DITEC vállalat minőségi automata ajtó rendszereinek kiemelt forgalmazó és telepítő cége. Ezek az automata ajtó rendszerek mind úgy lettek megtervezve és fejlesztve, hogy maximálisan kiszolgáljanak, minden ilyen irányú igényt.

DITEC automata ajtó egy Reál élelmiszer áruházban

A DITEC több mint 20 éve vált ismerté Magyarországon. Népszerűsége nem csak hogy azóta is töretlen, de a legelterjedtebb márka lett az automata bejáratok területén. A DITEC által gyártott automata ajtók, kapuk és sorompók, mind a minőséget és megbízhatóságot hirdetik. Ügyfeleink pozitív visszajelzései minket is megerősítettek abban, hogy jól döntöttünk, amikor a DITEC gyártmányainak forgalmazása mellett döntöttünk. Mindegyik DITEC automata ajtó az EU szabványok szerint, az ISO 9001 követelményei alapján készül folyamatos minőségellenőrzés mellett.

Mit nyújt egy DITEC automata ajtó

Lehet egy otthoni, vagy irodai alkalmazás ahol csak napi néhány alkalommal van használva az automata ajtó. De lehet olyan nagy forgalmú üzletközpont vagy irodaház is a hol gyakorlatilag folyamatos a nyitás és a zárás. A DITEC automata ajtó rendszerek minden körülmények között megállják a helyüket. A DITEC automata ajtó olyan intézmények számára is kínál alternatívát, ahol fokozott védelemre van szükség. A megerősített, speciális biztonsági, vagy golyóálló üveggel készített automatikus ajtók pontosan erre a célra lettek megtervezve.

Az automata ajtó megoldást nyújt az akadálymentesítés problémáira

A DITEC automata ajtók nem csak technikai jellemzőikben, hanem esztétikailag is az élvonalat képviseli. Letisztult forma és elegáns megjelenés jellemzi őket, így harmonikusan illeszkednek minden épülethez. Hogy még inkább testre szabható legyen, a keretprofilok 200 színben állnak rendelkezésre, de akár fadekor kivitel, vagy valódi faburkolat is választható. Így minden esetben garantálható, hogy az automata ajtó harmonizál környezetével vagy cégének arculatával. Ráadásul az automata ajtó az akadálymentesítés problémáinak megoldásában is fontos szerepet játszik. Mivel nincs küszöb, az áthaladás egyszerű és akadálymentes. A radarérzékelőnek köszönhetően automatikusan nyílik, az áthaladást követően pedig automatikusan záródik. Ezért az automata ajtó a kerekes székkel érkezők részére is kényelemes használatot biztosít.

DITEC automata ajtó a Hotel Regency Suites Budapest bejáratán

A DITEC automata ajtó bárhol kitűnően alkalmazható, akár 5 méter széles vagy 3 méter magas nyíláshoz is beépíthető. Köszönhetően ez a méretbeli rugalmasság a speciális profil és függesztő rendszernek. Az automata ajtó keretei és a megvezető, valamint sínrendszer, speciálisan erre a célra kifejlesztett sajtolt alumínium profilból készül. Ennek köszönhetően az automata ajtó mozgó szárnyai, szinte hangtalanul siklanak.

DITEC automata ajtó és kártyás beléptető rendszer a SOTE 2-es számú belklinikán

Az irányításért az intelligens vezérlés felel, mely mikroprocesszoros logikai egységgel van ellátva. Ez a sokoldalú vezérlő elektronika ez teszi lehetővé azt is, hogy egy DITEC automata ajtó könnyedén csatlakoztatható beléptető és tűzjelző rendszerhez is. Akkor sincs probléma, ha áramszünet van az épületben. Ugyanis minden DITEC automata ajtó beépített akkumulátorok rendelkezik, biztosítva a folyamatos működést.

A DITEC kínálatában egy és két mozgószárnnyal rendelkező automata ajtó is egyaránt megtalálható. Nem jelentenek problémát az íves ajtószárnyakkal kialakított, valamint a teleszkópos, kettő, illetve négy mozgószárnyas kivitelű bejáratok sem. A teleszkópos automata ajtó olyan helyeken oldja meg az automatikus bejárat problémáját, ahol nem áll rendelkezésre elegendő hely a hagyományos elrendezésű mozgó ajtószárnyainak. A DITEC automata ajtó készülhet hőszigetelt és biztonsági, vagy akár golyóálló üvegezésű kivitelben is. Bármilyen egyedi méretben megvalósítjuk automata ajtó elképzeléseit, komplett üvegportállal is.

Biztonságos automata ajtó 5 év teljes körű garanciával

A DITEC automata ajtó használata maximálisan biztonságos. Alkalmazható vészkijáratokon és menekülési, vagy épület kiürítési útvonalakon is. Erre az ANTI-PÁNIK rendszer nyújtja a legjobb megoldást. Működése vészhelyzet esetén lép életbe, mégpedig úgy, hogy egy belülről kifelé történő erősebb lökés hatására az automata ajtó szárnyai a lengőszárnyas ajtókhoz hasonlóan kinyílnak. Biztosítva ezzel a menekülésre akkor is, ha az ajtószárnyak csukott állapotban vannak.

A DITEC automata ajtó népszerűségének számos oka van:
– Kedvező ár: kérjen tőlünk árajánlatot, és kellemesen fog csalódni.
– Kimagaslóan jó ár-érték arány: magas műszaki tartalom, megfizethető áron.
– Alacsony karbantartási költségek: évi két karbantartás, korrekt áron.
– Kevés áramfogyasztás: egyenáramú és energiatakarékos technológia.
– Megbízható működés: hogy csak ritkán kelljen automata ajtó szerelővel találkoznia.
– Biztonságos használat: rácsukódás ellen biztonsági fotocella és az akadályérzékelő rendszer véd.
– Testre szabhatóság: 200 színben és bármilyen egyedi méretben felár nélkül.
– Hosszú élettartam: sok DITEC automata ajtó már közel 20 éve működik Magyarországon.

– Intelligens vezérlés: széleskörű alkalmazhatóság és más rendszerekhez való csatlakoztathatóság.

És ez még korántsem minden. Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg személyesen is minőségi automata ajtó kínálatunk összes pozitív tulajdonságáról. Tapasztalt munkatársaink szaktanácsadással és helyszíni felméréssel segítik Önt, hogy automata ajtó problémájára a legjobb döntést hozhassa.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – minőségi DITEC automata ajtó megoldások, toló és szárnyas kivitelben

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.