Gyorskapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Gyorskapu

DITEC feltekeredő gyorskapu rendszerek. PVC gyorskapu nagysebességű nyitással és zárással.  Minőségi gyorskapu egyedi méretekben is felár nélkül. DITEC gyorskapu 5 év garanciával.
Szakszerű és igényes gyorskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz.

 

Az ipari kaputechnika nem mindig teszi szükségessé a kiváló hőszigetelést. Számos olyan igény van, amikor csak a légterek elválasztása a cél, egy gyors működésű kapuval. Erre a felhasználói igényre lett kifejlesztve a feltekeredő PVC gyorskapu.

Gyorskapu

Ha Ön egy valóban gyorsműködésű, megbízható és strapabíró ipari kaput keres légterek elválasztására, kiváló légzárással, akkor a legjobb választás a feltekeredő ipari gyorskapu. Cégünk számos márka közül a DITEC gyorskapu rendszerek forgalmazása mellet döntött. Ennek egyetlen oka volt. Nem szertejük a garanciális szervizelést. Problémát okoz ügyfeleinknek, és sokba is kerül. A DITEC gyorskapuk azt a minőségi technológiát és megbízható működést nyújtják, amelyek mellett garanciális meghibásodás csak nagyon ritkán fordul elő.

DITEC ipari gyorskapu teljesen átlátszó kivitelben

Ez nem véletlen. Hiszen a közel négy évtizedes múlttal rendelkező svéd DITEC Európa szerte a kaputechnika rendszereket gyártó cégek élvonalába tartozik. Neve mára összekapcsolódott a minőséggel és a megbízhatósággal. Az általuk tervezett és gyártott ipari gyorskapu rendszerek a hosszú évek alatt kiforrott és jól bevált konstrukcióvá váltak, melyek maximálisan kielégítik a velük szemben támasztott követelményeket. A legmagasabb szinten felelnek meg a felhasználói elvárásoknak, így szinte nincs is olyan gyorskapu igény, melynek a DITEC ne tudna megfelelni.

Ipari gyorskapu a CBA csepeli áruházában

Cégünk által kivitelezett ipari gyorskapu rendszerek mindegyike prémium minőséget képvisel és folyamatos továbbfejlesztés eredménye, hogy mindig meg tudjanak felelni a jelenkor és a jövő igényeinek, igénybevételének. A precíz, szakértő fejlesztés és gyártás biztosítja a maximálisan biztonságos működést, valamint a hosszú élettartamot. Minden DITEC gyorskapu megfelel a legszigorúbb EU előírásoknak és az ISO 9001 szabványok minőségbiztosítási követelményeinek. A vállalt ötéves garancia is megmutatja, hogy a DITEC gyorskapu rendszerekben Ön is megbízhat.

SMART RESET ipari gyorskapu önjavító technológiával, kimagasló szélterheléssel

A DITEC ipari gyorskapu tulajdonságai rendkívül rugalmasan kiaknázhatóak. Használhatja kültéren és beltéren egyaránt. Bárhol megállja a helyét, és megkönnyíti az ipari területeken történő logisztikát és anyagmozgatást. A DITEC RESET gyorskapuk pedig akár a 120 km / h sebességű szél nyomásának is ellenállnak. Így belső és külső terek térelválasztására egyaránt alkalmazhatók. A meghibásodásoktól nem kell tartani. Szakszerű karbantartás mellett, az alacsony a szervizigény miatt is egy gazdaságos és pénztárca barát megoldás. A DITEC gyorskapu biztonságos használatról a biztonsági fotocella és a rácsukás elleni védelem gondoskodik.

DITEC ipari gyorskapuk a CBA Alsónémedi logisztikai központjában

Sokoldalú DITEC ipari gyorskapu

A DITEC ipari gyorskapu rendszerek számos jó tulajdonsággal segíthetik az Ön vállalkozását is.
– Gyorsaság: való gyors nyitás és zárás, kár 2 méter / másodperc.
– Megbízhatóság: jól átgondolt és precízen legyártott konstrukció csak nagyon ritkán hibásodik meg.
– Masszív felépítés és nagy teljesítmény: az erős szerkezeti elemekből nincs kispórolva az anyag, így a DITEC gyorskapu jól bírja az intenzív terhelést.
– Széleskörű alkalmazhatóság: raktárak, gyártó üzemek és logisztikai központok mellett a rozsdamentes változata az élelmiszeriparban és a gyógyszergyártásban is közkedvelt.
– Strapabíró kialakítás: erős motorjának, hajtóművének és megvezető rendszerének nem jelent problémát akár a napi 1000 nyitás és zárás sem.

– Biztonságos használat: a DITEC gyorskapu esetében nem történhet rácsukódásos baleset, mivel ezt a kapu részét képező, többféle biztonsági rendszer akadályozza meg.
– Hosszú, meghibásodás nélküli élettartam: rendszeres és szakszerű karbantartás biztosítja, hogy a gyorskapu miatt ne történjen leállás, vagy üzemszünet.
Egyszerűen kezelhető gyorskapu: többféle módon, gyorsan és könnyedén irányítható. Távirányítás, húzó kapcsoló, beléptető rendszer és több más módon is.
– Kiváló légzárás: ez megakadályozza a gyorskapuval lezárt épületrész felesleges légcseréjét, a szennyeződések áramlását.

Ipari gyorskapuk a Flextronics Kft-nél

Természetesen a tökéletes tervezés nem csupán a gyorskapu belső felépítést érintette. A tervezői gárda, szokásukhoz híven nagy hangsúlyt fektetett a külső megjelenésre is. A cégünk által kínált gyorskapu rendszerek esztétikusak, és több színben is választhatók.

DITEC ipari gyorskapu a Fehrer Automotive-Rába Kft-nél Móron

Ezzel is elősegítve a környezethez maximális való illeszkedést, szebbé téve az Ön vállalkozását. A DITEC gyorskapu olyan helyekre is tökéletes megoldás, ahol a magas higiéniai követelmények miatt más kapuk nem alkalmazhatók. Így nyugodt szívvel ajánljuk a gyógyszeripari létesítményekbe, illetve az élelmiszeripar üzemeibe is.

Ipari gyorskapu a TEVA Gyógyszergyár debreceni gyárában

A DITEC gyorskapuk népszerűsége egyre nagyobb. Köszönhető ez annak is, hogy több olyan, a minőséget és megbízhatóságot szem előtt tartó vállalat is cégünk és a DITEC gyorskapuk mellett döntött: Metro, CBA, Flextronics, Teva, Chinoin, Kuka Robotics, Schwarzmüller, stb. Legyen Ön is az elégedett ügyfelünk.

DITEC SECTOR RESET gyorskapu nagy ablakokkal

Hívja szakembereink, hogy segíthessünk kiválasztani az Ön igényeinek legjobban megfelelő gyorskaput. Legyen az Ön vállalkozásában is elegáns megjelenésű és megbízhatóan működő gyorskapu.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – DITEC ipari gyorskapu rendszerek

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.