Kapunyitó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Kapunyitó

Maximális kényelem DITEC kapunyitó rendszerekkel. Minőségi DITEC kapunyitó automatikák 5 év garanciával. Megbízható működésű kapunyitó toló, szárnyas, garázs és ipari kapukra is.
 Szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Mit ér egy szép és elegáns kapu a megfelelő kapunyitó technológia nélkül? Nem sokat! A kényelmet és komfortérzetet csak akkor képes kiszolgálni egy kapu, ha hozzá a tökéletes kapunyitó rendszer van csatlakoztatva. Nem kell többé a szakadó esőben, kiszállnia autójából. Csak kényelemben és eleganciában lesz része, mert nálunk megtalálhatja álmai kapunyitó technológiáját. Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol kipróbálhatja és megvásárolhatja a tökéletes kapunyitó automatikát.

Kapunyitó

A kapunyitó ma már nem számít luxusnak, egyre többen ismerik fel, hogy milyen mértékben képes megkönnyíteni az elindulást és a hazaérkezést. Csupán egy gombnyomásra van szükség, és kiszállás nélkül irányíthatjuk kapunk működését. Termékeink között megtalálhatja ezen kényelmi automatikák krémjét a DITEC kapunyitó berendezéseket. A svéd DITEC immáron négy évtizede ott van a legjobbak között, és a sok év tapasztalata mára Európa egyik legnagyobb kaputechnikai cégévé léptette elő. Magyarországon több mint 20 évvel ezelőtt lettek elérhetők a kapunyitó és egyéb automata rendszereik. A DITEC mindegyik terméke a legkorszerűbb technológiát és prémium minőséget képvisel. Ez garantálja ügyfeleinknek hosszú éveken át, a megbízható és problémamentes működést. Cégünk azért kötelezte el magát a DITEC mellett, mert azt a színvonalat és filozófiát képviseli, melyet mi is elvárunk a minőségi kapunyitó automatikákkal szemben. Éppen ezért cégünk 5 éves garanciát vállal az általunk felszerelt DITEC lakossági kapunyitó rendszerekre ás 2 évet az ipari motorokra.

Széles kapunyitó kínálat

Minőségi kapunyitó megoldásokat kínálunk lakossági és ipari igénybevételhez egyaránt. Toló és szárnyas kapukhoz, billenő és szekcionált rendszerű kapukhoz. Nagy tapasztalatú, szakértő munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani ez ideális kapunyitó megoldást.

Szárnyas kapunyitó

Ötféle szárnyas kapunyitó motor közül választhat. Egészen kicsi szárnyas kapuktól, az extra nagy méretig, mindenféle kaput automatizálunk. Lehet deszkázott, lemezelt vagy kovácsoltvas. A DITEC univerzális szárnyas kapunyitó automatikái könnyedén megbirkóznak ezekkel a kapukkal. Akár ipari igénybevétel esetében is.

Toló kapunyitó

Hatféle toló kapunyitó motor közül választhat. Akár családi házának toló kapujáról van szó, akár egy társasház, vagy ipari telephely nagyméretű és intenzíven használt kapujáról. A DITEC toló kapunyitó motorjaiban nem fog csalódni. Nem jelent problémát a 3 tonnás, vagy a 20 méteres tolókapu sem.

Garázs kapunyitó

Kétféle garázs kapunyitó közül választhat. Lehet Önnek billenő, vagy szekcionált garázskapuja, akár 6 méter széles, vagy 3 méter magas is. A DITEC garázs kapunyitó könnyedén mozgatja ezeket a kapukat és maximális kényelmet fog nyújtani.

Szekcionált ipari kapunyitó

A szekcionált ipari kapu mozgatása speciális technológiát igényes. Ennek köszönhetően a kétféle ipari kapunyitó szinte bármilyen szekcionált kapun megállja a helyét. Nem probléma az egészen nagyméretű és súlyú ipari szekcionált kapu mozgatása sem, bármilyen is a sínvezetés kialakítása. A DITEC ipari kapunyitó motorok tengelyvégi hajtóműve erőteljes és gyors kapumozgást biztosít. A nagy teherbírásnak köszönhetően teremgarázsok kapuinak mozgatására is alkalmasak.

Sokoldalú DITEC kapunyitó 5 év garanciával

A DITEC kapunyitó automatikák előnyei:
– Hosszú élettartam: 2 – 5 év teljes körű garancia.
– Intenzív terhelés: megbízhatóan működik társasházi és ipari környezetben is.
– Biztonságosan használható: intelligens rácsukódás elleni védelem + biztonsági fotocella.
– Intelligens vezérlő elektronika: támogatja a beléptető rendszerhez való csatlakoztatást.
– Könnyű és egyszerű kezelhetőség: nyomógombról, távirányítással sok más módon is.
– Esztétikus megjelenés: szebbé teszi otthonát.

DITEC kapunyitó

Rendkívül fontos a kapunyitók automatikák esetében is a biztonságos működés. Erről az akadályérzékelő funkció és a biztonsági fotocella gondoskodik. Így 100 százalékosan elkerülhetőek a rácsukódásos balesetek. Az is alapvető elvárás, hogy áramszünet esetén a kapunyitó tartsa zárt állapotában a kaput. Ez pedig az önzáró hajtómű segítségével valósul meg. A DITEC kapunyitók többségének működés egyszerűen szünetmentesíthető, a gyári akkumulátoros készlettel. Így ezek olyan környezetben is alkalmazhatók, ahol fontos a folyamatos működés.

Csuklókaros DITEC kapunyitó

A nálunk kapható DITEC kapunyitók mindegyike könnyű kezelhetőséget nyújt, karbantartási igényük pedig minimális. Széles termék kínálatunkban garantáltan megtalálja a kapuja méretéhez, súlyához passzoló, és az igénybevétel nagyságához tökéletesen megfelelő kapunyitó automatikát. Vegye igénybe szakképzett munkatársaink segítségét. A helyszíni szemle és a kapu szemrevételezése után javasolják Önnek azokat a megoldásokat, melyek leginkább illeszkednek az Ön igényeihez és használati szokásaihoz. Így biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt minőségi DITEC kapunyitó automatika nem csak esztétikusan és észrevehetetlenül illeszkedik kapujához, de megbízhatóan és biztonságosan is fog működni.

DITEC kapunyitó kiegészítők és igényes kivitelezés

A nálunk vásárolható DITEC kapunyitó rendszerekhez többféle kiegészítőt is kínálunk:
– Plusz fogaslécek hosszabb kapukhoz.
– Különböző színű távirányítók (kék, piros, sárga, szürke, ezüst, arany).
– Kulcsos kapcsolók.
– Vezetékes és vezeték nélküli kódkapcsolók.
– Falra szerelhető, falba süllyeszthető és exkluzív alumíniumoszlopra szerelhető biztonsági fotocellák.
– Sárga fénnyel villogó figyelmeztető lámpák.
– A sok felhasználó esetén gazdaságos GSM távirányítás és kártyás beléptető rendszer.

Út szintje alá süllyesztett DITEC kapunyitó kovácsoltvas kapukhoz

Látogasson el szaküzletünkbe, ahol személyesen is megtekintheti óriási választékunkat. Munkatársaink örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre és segítenek kiválasztani a tökéletes kapunyitó automatikát. Nagy tapasztalattal rendelkező és vizsgázott szerelőink igényes kivitelezéssel teszik szebbé kapuját.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompó

 

Acél híd portál – Minőségi DITEC kapunyitó automatikák 5 év garanciával

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.