Ipari kapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Ipari kapu

Minőségi ipari kapu megoldások szakértőktől. Szekcionált ipari kapu bármilyen egyedi méretben, felár nélkül. Hőszigetelt ipari kapu kivitelezés és automatizálás.
 Szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Az ipari kapu – ahogy az a nevéből is kiderül – kimondottan ipari környezetbe tervezett kaputechnika rendszer. Nagyobb üzemekben, csarnokokban, kereskedelmi egységekben, teremgarázsokban jelentenek tökéletes kaputechnika megoldást. Kínálatunkban kizárólag a legjobb és legmegbízhatóbb ipari kapu márkák találhatók, melyek kiforrott és jól bevált kialakítással és konstrukcióval rendelkeznek. A DITEC ipari kapu és az ECOTOR ipari kapu rendszereink méltán népszerűek a céges felhasználók körében, és minden tekintetben kiszolgálják a legmagasabb igényeket is.

Szekcionált ipari kapu

Az ipari kapu fő funkciója, hogy megfelelő átjárást biztosítson az üzemi területeken közlekedő áruszállító gépjárműveknek, de emellett még más elvárásoknak is meg kell felelniük. A logisztikai feladtok mellett, ilyen igény például a hőmérséklet megtartása és a rakodási munka támogatása, mely rendkívül fontos az ilyen területeken.

Piros színű szekcionált ipari kapu

Az általunk forgalmazott szekcionált ipari kapu rendszerek mind kitűnő minőséget képviselnek, és hosszú élettartamot biztosítanak. Erős és masszív kialakításuk nagy terhelés mellett is hosszú éveken át biztosítja a problémamentes munkafolyamatot.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ipari kapu megoldást kínálatunkból!

A szekcionált rendszerű ECOTOR és a DITEC ipari kapu a legfőbb tulajdonsága, hogy függőleges irányban nyílnak. Ennek köszönheti népszerűségét is, hiszen így a lehető legkevesebb helyre van csak szüksége a nyitáshoz és a záráshoz, nem vesz el értékes területet a rakodási felületből. Mivel a szekcionált ipari kapu a belső felületre van felszerelve, nem csökkenti a nyílás szabad átjáró méretét sem.

FULL VISION panoráma ablakos szekcionált ipari kapu belülről

A nálunk megvásárolható ipari kapuk kedvező áruk és megbízható minőségük folytán igen kedveltek. Nem beszélve a számos jó tulajdonságukról és előnyeikről, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:
– Kiváló hőszigetelés, ami energiát és pénzt takarít meg önnek.
– Hosszú élettartam, így ennek az árát csak egyszer kell kifizetni.
– Masszív és erős felépítés, ami védi értékeit.
– Egyszerű kezelhetőség, ami könnyebbé teszi a használatát.
– Biztonságos használat, így nem kell tartania üzemi balesetektől.
– Megbízható és stabil működés, hogy ne legyen a munkában felesleges leállás.
– Szebbé teszi vállalkozását, amire igazán büszke lehet és még vevőiben, ügyfeleiben is jó benyomást kelt.

Szekcionált ipari kapu egyedi kék színben is

A DITEC és ECOTOR ipari kapu rendszerekben maximálisan megbízhat, hiszen mindegyik innovatív fejlesztés és intenzív tesztelés eredménye. Minden nálunk rendelhető minden ipari kapu komplett berendezésként vásárolható meg. Így mindent megkap egy helyen, amire a működéshez szüksége van. Komplett szekcionált ipari kapu szerkezet, az összes kiegészítővel együtt. Hajtóműves motor, a biztonságért felelős különféle eszközök, vezérlő és irányító berendezések.

Szekcionált ipari kapu beépített átjáró ajtóval

A cégünk által kínált ECOTOR és DITEC ipari kapu bármilyen egyedi méretben és színben készülhet, az Ön igényeinek megfelelően. Többféle választható sínvezetésnek köszönhetően pedig bármilyen helyszínen jól felszerelhető. A szekcionált ipari kapu többféle ablakkal és átjáró ajtóval is rendelhető. Így kiválóan alkalmazható autószervizekben is.

A hőszigetelt ipari kapu jelentősen csökkenti a fűtési költségeket, így pénzt takarít meg Önnek

Jöjjön el, és vegye szemügyre DITEC és ECOTOR ipari kapu termékeinket, melyek egytől-egyig a minőséget és megbízhatóságot képviselik. Szakmai tanácsokkal és helyszíni felméréssel segítünk Önnek kiválasztani a legideálisabb ipari kapu rendszert. Abban is biztos lehet, hogy bármelyiket is választja, a gondos tervezésnek, az erős vasalatnak, a precíz gyártásnak és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően hosszú évtizedekig áll majd szolgálatában. Válasszon Ön is minőségi ipari kapu technikát. Ez az a befektetés, ami garantáltan megtérül. A kiváló minőségű hőszigetelt ipari kapu azon túl, hogy jelentősen csökkenteni fogja az energiaköltségeit, szebbé is teszi vállalkozását.

Aranytölgy fadekor ipari kapu, egyedi festésű FULL VISION panoráma ablakkal

Cégünk sokéves szakmai tapasztalattal, és több mint ezer, igényes kivitelezésű referenciával rendelkezik a kaputechnika területén, országszerte. Szakembereink segítenek Önnek a választásban, és a helyszín adottságait figyelembe véve javasolják Önnek a legjobb ipari kapu megoldást.

További termékeink

RedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – korszerű szekcionált ipari kapu megoldások

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.