Beléptető

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Beléptető

Kártyás, kódos és ujjlenyomatos beléptető rendszerek telepítése. Megbízhatóan működő beléptető rendszer kültérre és beltérre egyaránt. Igényes kivitelezésű beléptető magyar nyelvű szoftverrel.

 

Gyakran merül fel biztonságtechnika igényként, hogy egy lezárt területre vagy épületbe csak az arra jogosultak léphessenek be. A be és kilépések ellenőrizve és szabályozva történjenek, megfelelően dokumentálva az ott tartózkodások. Többféle módon kezelhető ez a probléma, de a beléptető rendszer nyújtja a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldást. Számos beléptető rendszer márka és technológia létezik. Ezek közül a kártyás, a számkódos és az ujjlenyomat azonosításán alapuló terjed el legjobban.

CRYPTEX kártyás beléptető rendszer

A számkódos beléptető leggyakoribb alkalmazása, amikor csak egy-két bejárat gyalogos forgalmát kell korlátozni. Használata egyszerű, csak egy 4-6 jegyű számot kell megadni a belépéshez. Hátránya, hogy a számkód könnyen kifigyelhető, vagy a felhasználó el is árulhatja, az arra illetéktelennek. Így ez a beléptető csak minimális védelmet nyújt, és többnyire nem csatlakoztatható számítógéphez, a belépési események rögzítése végett.

Számkódos beléptető rendszer elemek

A kártyás beléptető rendszer már magas szintű biztonságot nyújt, a használata pedig végtelenül egyszerű. Talán pont ezek miatt terjedt el legjobban. Minden felhasználó saját beléptető kártyával rendelkezik, és a rendszer számítógéphez van csatlakozatva. Minden be és kilépés azonnal letárolásra kerül a számítógépen és megjelenik a monitoron. Trükközésre kicsi a lehetőség, főleg ha még kamera rendszer is figyeli a be és kilépési pontokat. Az elveszített vagy ellopott beléptető kártya azonnal letiltható, így a biztonsági szint megőrizhető.

Kártyás beléptető rendszer kártyaolvasók

A kimagasló védelmet igénylő helyeken a biometria nyújtja megoldást. A biometrikus beléptető rendszer, az egyén valódi, tőlük elválaszthatatlan azonosságán alapul. Ilyen az ujjlenyomat. Az ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer egyedülálló alternatívát nyújt kulcsokkal, kódokkal, jelszavakkal és kártyákkal szemben. Nem lehet elfelejteni, mint a kódot. Nem lehet ellopni vagy kölcsönadni, mint a beléptető kártyát. Hamísíthatatlan, egyedi és nem másolható. Ráadásul ez a beléptető rendszer mindig kéznél van.

Ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer - ujjlenyomat olvasók

Sokoldalú beléptető rendszerek

Manapság már sok helyen találkozhatunk beléptető rendszerekkel. Előszeretettel alkalmazzák cégekben, közintézményekben, irodaházakban és társasházakban egyaránt. A beléptető rendszerek tökéletes ellenőrzést biztosítanak az épületben dolgozók és a vendégek mozgása felett. Így mindig tudható, hogy ki, mikor és hol tartózkodik, vagy tartózkodott.

Sorompós beléptető rendszer a Légimentők Budaörsi bázisán

Cégünk által kínált beléptető rendszerek minden méretű és funkciójú épületkomplexumban tökéletes megoldásnak nyújtanak. Kiválóan alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. A cégünk által évek óta folyamatosan telepített KANTECH és CRYPTEX beléptető rendszer kimagasló színvonalat képvisel, kártyás, számkódos és ujjlenyomatos kivitelben is. Megbízható és stabil működésével könnyebbé és biztonságosabbá teszi az Ön cégének működését is. Az általunk felszerelt beléptető rendszer segítségével könnyedén szabályozhatók és ellenőrizhetők a gyalogos, valamint a gépjárművel történő mozgások egyaránt.

Kártyás beléptető rendszer - használata egyszerű

A kártyaolvasók tökéletesen vízálló kivitelűek és nem jelent problémát a beléptető rendszer működésében a nyári rekkenő hőség, vagy a téli dermesztő hideg sem. Könnyedén megoldható a bővítés is. Bármikor újabb be és kilépési pontok csatlakozathatók a már kiépített beléptető rendszerhez. Ez a bővíthetőség 512 belépési pontig könnyedén megvalósítható. A védett terület két legtávolabbi pontja között akár 1000 méter távolság is lehet. Így ez az univerzális beléptető rendszer kimondottan nagy cégek és telephelyek igényeinek kielégítésére is alkalmas, akár 20.000 kártyatulajdonos esetén is.

cryptex_belepteto_rendszer

Az általunk felszerelt, igényes kivitelezésű beléptető rendszer magyar nyelvű szoftverrel működik. Ezáltal használata egyszerű és akár percek alatt is könnyen elsajátítható. Megbízhatóan szabályozza, irányítja és korlátozza a védett területek közötti mozgásokat. Áramkimaradás esetén a beléptető központba beépített akkumulátorról még hosszú ideig stabilan működik. A számítógépes kapcsolat megszakadása esetén sem felejti el a beállításokat. Amint újra megtörténik a csatlakozás, a beléptető központban tárolt eseménylista azonnal áttölthető a számítógépre.

Kártyás beléptető rendszer sorompóval

Szakképzett munkatársaink nagy szakmai tapasztalttal és számos referenciával rendelkeznek beléptető rendszerek telepítése területén. Higgye el, nem érdemes vesződni félmegoldásokkal. Ha megbízhatóan működő és egyszerűen használható beléptető rendszerre van szüksége, igényes kivitelezéssel, korrekt áron, hívja a szakembereinket.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – megbízható működésű beléptető rendszer igényes kivitelezéssel

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.