Biztonsági rács

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Biztonsági rács

Valódi védelmet nyújtó biztonsági rács rendszerek kivitelezése. Motoros és kézi mozgatású biztonsági rács telepítése rövid határidővel. MABISZ minősítésű biztonsági rács, garantált védelem. Igényes kivitelezésű biztonsági rács bármilyen egyedi méretben.
Minőségi biztonsági rács szakszerű szerelése, karbantartása és szervize.

 

Személyes tulajdonunk és értékeink védelmét nem vehetjük fél vállról. Sok esetben egy elektronikus biztonságtechnika rendszer nem nyújtanak elegendő védelmet. Még a betörés előtt kell megállítani, a behatolni szándékozót. Legjobb megoldás erre a biztonsági rács. Cégünk többféle biztonságtechnika megoldást kínál. Az elektronikus behatolás jelző és megfigyelő rendszerek mellett többféle biztonsági rács megoldást is kínálunk. Széleskörűen alkalmazható kültéri és beltéri lezárásokhoz a biztonsági rács, ahol fontos a szellőzés vagy a jó átláthatóág is, a vagyonvédelem mellett.

Biztonsági rács

Ne éljen állandó félelemben, használja ki a biztonsági rács nyújtotta védelmet, mely az egyik legrégebbi vagyonvédelmi és biztonságtechnika módszer. Olyan mechanikus védelem, amely képes megállítana a legelszántabb betörőket is. A biztonsági rács tökéletes megoldást nyújt az üzlethelyiségek, az irodák, kereskedelmi létesítmények védelmére.

Feltekeredő biztonsági rács a vendéglátásban

Célunk, hogy hozzásegítsük a tökéletes biztonságtechnika megoldáshoz, mellyel biztonságban tudhatja tulajdonát. Ma már számos, kimagaslóan erős és megbízható biztonsági rács közül választhat. Lehet kézi és motoros mozgatású, feltekeredő és fellapozódó kivitelű. Egyben viszont mindegyik általunk kínált biztonsági rács megegyezik. Valódi védelmet nyújtanak. Ha cégünk által kínált a biztonsági rács és elektronikus biztonságtechnika rendszer mellet dönt, nem kell többé attól félnie, hogy betörnek otthonába vagy vállalkozásába. Nyugodt lehet, mert nehezen megszerzett vagyontárgyai biztonságban vannak.

Feltekeredő biztonsági rács belülről nézve, burkolat nélkül

Esztétikus biztonsági rács megoldások

Ne gondolja, hogy a feltekeredő biztonsági rács rontja irodája vagy üzlete megjelenését. Lehet ezt kimondottan esztétikusan is kivitelezni. Az általunk kínált biztonsági rácsok nem csak kimagasló biztonságot nyújtanak, de a többféle kialakításnak köszönhetően jól illeszkednek szinte bármilyen környezetbe. Lehet Önnek szinte bármilyen alakú és méretű nyílása. Biztos lehet benne, hogy találunk rá megfelelő biztonsági rács technikát. Ezért az általunk felszerelt biztonsági rács megjelenésében is mindig esztétikus látványt nyújt, ráadásul bármilyen színben rendelhető, hogy maximálisan illeszkedhessen vállalkozása arculathoz és környezethez.

A feltekeredő rács nem csúfítja el vállalkozását még is megóvja értékeit

A biztonsági rácsok funkciója elsősorban az üzletek és kirakatok maximális külső védelme, ezt a feladatot beltéren és kültéren is maximálisan elvégzik. A feltekeredő biztonsági rács az összes típus közül a legelegánsabb és legnépszerűbb. Működése hasonló a redőnyéhez. A biztonsági rács palástja nyitás közben egy tengelyre tekeredik fel. Így nyitott állapotban csak nagyon kevés helyet foglal el.

Feltekeredő biztonsági rács külső szereléssel, esővédő burkolattal

Külső szerelés esetén a rácsot burkolattal kell telepíteni. Ez védi az időjárástól. Belső elhelyezés esetén a feltekeredő biztonsági rács burkolatot nem igényel, és akár az álmennyezet fölé is elrejthető. A fellapozódó biztonsági rács főként a belső helyiségek védelmére specializálódott. Olyan területeket védhetünk meg általa, ahol fontos a megfelelő szellőzés és az átláthatóság.

Ollós rács egyedi színű festéssel

A legnépszerűbb kézi mozgatású biztonsági rács típus az ollós rács. Mint a többi, ez is könnyen és egyszerűen kezelhető, és egészen nagy méretekben is kivitelezhető. Az ollós rács akár 4 méteres szélességgel és 2,7 méteres magassággal is rendelhető. A felhajtható alsó sínnek hála ez a biztonsági rács típus nyílásba, vagy nyílásra is könnyedén felszerelhető, hogy az átjárásra több hely juthasson. Kitűnő választás beltéri és kültéri védelemre egyaránt. Az ollós rács is rendelhető bármilyen egyedi színben.

Kirakatvédő rács

A védelemre fordított pénz garantáltan megtérülő befektetés, mert a biztonsági rács valóban megvédi értékeit. Nyugodtabban alhat, és biztos lehet abban, hogy a nap bármely pillanatában védve vannak vagyontárgyai. Már a masszív biztonsági rács látványa is megfutamíthatja a betörőket, és sokszor csak ennyin múlik.

Feltekeredő biztonsági rács rozsdamentes kivitelben is rendelhető, bármilyen egyedi méretben

Az általunk forgalmazott rácsok mindegyike maximális megbízhatóságot és a legnagyobb biztonságot garantálja. Jöjjön el hozzánk, és tekintse meg biztonsági rács megoldásainkat. Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik Önt az igényeinek legjobban megfelelő biztonsági rács kiválasztásában. Nagy gyakorlattal rendelkező szerelőink a biztonsági rács igényes és szakszerű kivitelezésével garantálják az Ön elégedettségét.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – biztonsági rács megoldások

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.