Klíma

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Klíma

Hűs és tiszta levegő minőségi klíma berendezésekkel. FISHER és Fujitsu klíma rendszerek szakemberektől. Energiatakarékos inverteres klíma technika otthonokba, üzletekbe és irodákba.
Minőségi klíma és igényes kivitelezés korrekt árakon.

FISHER és FUJITSU klíma szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Az egyre forróbbak a nyarak, és már az éjszakás sem hoznak enyhülést. Izzadunk a nap 24 órájában, képtelenek vagyunk figyelni a munkánkra, és már éjszaka sem tudjuk kipihenni magunkat. Ezekben az elviselhetetlen, pokol közeli, nyári melegekben mindannyiunk vágya egy klíma berendezés. Számos klíma berendezés márka és típus kapható, többféle teljesítménnyel és kialakítással. Nyáron szinte mindenki klímát árul. A sarki fűszerestől, a nagyáruházakig. Ember legyen a talpán, aki el tud igazodni ennyiféle klíma között. Ezen készülékek közül is az inverteres klíma jelenti a legjobb választást.

Fujitsu inverteres klíma lakásokba

Legtöbbünk számára a klíma szóra a hűtés jut eszünkbe. Az inverteres klíma technika azonban sokkal több ennél. Eleget tesz a hűtési elvárásoknak, és eleget tesz a fűtési igényeknek is. A legnagyobb téli hideg sem fog ki egy korszerű inverteres klíma fűtési teljesítményén. Egy ilyen berendezés a legkellemesebb hőérzetet képes biztosítani a helységeinkben.

Diszkréten felszerelt Fisher inverteres klíma

Jelenleg kapható légkondicionáló berendezések közül az inverteres klíma képviseli a legkorszerűbb technológiát, és a lehető legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkezik. A klíma tulajdonosának csak egyetlen feladata van. Távirányítója segítségével be kell állítania a kívánt hőmérsékletet. Minden egyéb már automatikus.

Az inverteres klíma előnyei

Az inverteres klíma jóval kevesebb áramot fogyaszt, mint a régebbi un. ON-OFF rendszerűek, ezért kissé elavult elektromos hálózat mellett is jól működik. Ezáltal megspórolható a kis keresztmetszetű hálózat kábeleinek nagyobb átmérőjűre cserélése. A régebbi típusú berendezésekkel szemben az inverteres klíma nem kapcsolgat állandóan ki és be. A beállított hőmérséklet elérését követően a teljesítmény folyamatos, finom emelésével, csökkentésével tartja a kívánt hőfokot.

Gazdaságos fűtés Fisher inverteres klíma rendszerekkel

Az inverteres klíma ennek a technikai újításnak köszönhetően az üzemeltetési költségeket akár 35- 40 %-át is képes megtakarítani tulajdonosa számára. Az alacsony áramfogyasztásnak köszönhetően akár egy-két nyár alatt is behozhatja az árát. Az inverteres klíma azonban nem csak hűtésre használható. A korszerű technológiának köszönhetően rendkívül jó hatásfokkal lehet fűteni is vele.

Fisher Art inverteres klíma jól harmonizál az erős színekkel

A régebbi klíma modellek fokozott, impulzív terhelése a klímatizált helyiség páratartalmát erőteljesen csökkenti, ami nem hat jól a helyiségben tartózkodók komfortérzetére. Az inverteres klíma esetében a levegőnek az a fajta kiszárítása nem áll fenn. Így a helység levegőjének normális szintű pára koncentrációja kellemes közérzetet biztosít.

Fisher inverteres klímák szebbé és komfortosabbá teszik otthonát

A régebbi technológiával gyártott ON-OFF klíma berendezések magas zajszintje miatt, az elhelyezésük nagy körültekintést igényelt. A modern inverteres klíma meglepően halk. A működési zajszint elképesztően alacsony, szinte alig hallható. Ez a minimális zajszint teszi alkalmassá, hogy akár a hálószobában is alkalmazható legyen anélkül, hogy a pihenést zavarná. Az inverteres klíma korszerű technikával ellátott szerkezet, ami biztosítja egy esetleges áramkimaradás utáni automatikus újraindítást. Így Önnek még ezzel sincs gondja.

Fisher és Fujitsu klíma

Cégünk többéves klíma szerelési tapasztalat, és számos márka megismerése után a Fisher és a Fujitsu klíma berendezések mellett vetett horgonyt. A korszerű és megbízható technológia, a stabil és energiatakarékos működés, valamint ügyfeleink pozitív visszajelzései ezt a két márkát részesítették előnyben.

Eredeti japán Fujitsu klíma az energiatakarékos csúcstechnológia

A Fisher és Fujitsu klíma berendezések a legkorszerűbb technológiát képviselik. A kimagaslóan energiatakarékos működés csak az egyik jó tulajdonságuk. Többféle légtisztító és szűrő funkcióval is rendelkeznek. A korszerű klíma kiszűri a levegőből és elpusztítja a különböző baktériumokat és egyéb kórokozókat. Megszünteti a kellemetlen szagokat. Így a Fisher és a Fujitsu klíma valóban tiszta és friss levegőt biztosít. A hőcserélők speciális bevonat pedig megakadályozza a penésznek és egyéb gombáknak a klíma belsejében történő megtelepedését.

Fujitsu inverteres klíma 10 év garanciával

Az egészséges és tiszta levegő mellet azonban a kényelem is fontos. A Fisher és Fujitsu klíma rendszerek számos kényelmi szolgáltatást is nyújtanak. A funkcióval csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a klíma berendezés jelentősen megváltoztatná a levegő hőmérsékletét. A turbó üzemmód akkor nyújt segítséget, ha nagyon gyors hűtésre van szüksége. Fűtés üzemmódban a meleg indítás biztosítja, hogy a klíma ne okozzon huzatérzést. Ezek a minőségi klíma berendezések természetese előre programozgatók is.

Fujitsu inverteres klíma a modern környezetbe is jól illeszkedik

Válassza Ön is a megbízható minőséget. Válassza a Fisher és a Fujitsu klíma készülékeket 6 és 10 év garanciával. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott klíma berendezéseket működés közben is megtekintheti és kipróbálhatja. Munkatársaink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik Önt a választásban.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – klímatechnika

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.