Redőnykapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Redőnykapu

Teckentrup ipari redőnykapu rendszerek. Hőszigetelt és gyorsműködésű redőnykapu megoldások. Egyedi méretű redőnykapu felár nélkül. Minőségi redőnykapu és igényes kivitelezés. Szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Számos olyan épületkialakítás létezik, ahol a leginkább elterjedt szekcionált rendszerű kapu nem építhető be. Ennek legfőbb oka, hogy a sínvezetésnek nincs elegendő hely. Erre a gyakori probléma nyújt praktikus megoldást a redőnykapu. Ha önnek is hasonló épületkialakítási problémája van, akkor jó helyen jár. Ha erős, megbízható és jó minőségű redőnykapu az igénye akkor mindenképpen érdemes megnéznie kínálatunkat.

Redőnykapu

Cégünk a redőnykapu technikában is csak a legjobb gyártókkal dolgozik. Így esett a választásunk a németországi Teckentrup cégre, és nem csalódtunk. Vevőink maximális elégedettséggel használják évek óta a német vállalat által gyártott redőnykapukat, hiszen a minőségi alapanyagok, a precíz és pontos gyártás, erős és megbízható kapukat hívtak életre. A Teckentrup redőnykapu rendszerek kimondottan ipari környezetbe és igénybevételre lettek tervezve. Készülhetnek szinte bármilyen egyedi méretben. Az egészen kicsitől a kimondottan nagy méretig.

Teckentrup redőnykapu extra nagy méretekben is

Korszerű és megbízható technológiát képvisel a Teckentrup redőnykapu. A folyamatos fejlesztések és az innovatív kialakításoknak köszönhetően Európa szerte kedvelt redőnykapu márka. Ennek oka többek között az, hogy rendkívül széles körben felhasználható. Számtalan környezetben bizonyította már stabilitását és megbízhatóságát. A Teckentrup ipari redőnykapu a raktárakban és a gyárakban is éppúgy helytállt, mint a nagy nyitásszámot igénylő teremgarázsok esetében.

Teckentrup redőnykapu mint vagyonvédelmi eszköz

Kiválóan alkalmazható üzletek és vendéglátó egységek kirakatinak, vagy portáljának lezárására is. Így a redőnykapu a vagyonvédelem feladatit is ellátja. Ez utóbbi helyeken történő alkalmazása annak köszönhető, hogy a nyitott állapotában szinte teljesen elrejthető. A feltekeredő redőnykapu diszkréten és esztétikusan megbújhat akár az álmennyezet felett is.

Teckentrup redőnykapu nagy nyitásszámra tervezett ipari motorral

Teremgarázsok és más, nagy nyitásszámot igénylő alkalmazása esetén a Teckentrup redőnykapu jól bírja a terhelést. Köszönhető, a nagy teherbírású motornak és hajtóműnek. Ez nem véletlen. Minden Teckentrup ipari redőnykapu úgy lett megtervezve, hogy megfelelhessen a legintenzívebb igénybevételnek is.

Milyen egy igazán jó redőnykapu?

Elsősorban erős, masszív, nagy teherbírású, az intenzív használat nem okoz neki problémát. Továbbá elvárás a gyors működés és a jó hőszigetelő tulajdonság is. Utóbbit a speciális PUR habnak köszönheti. A környezetbarát habot a redőnykapu duplafalú lamellái közé helyezik, ez pedig garantálja, hogy a fűtött vagy a hűtött levegő ne szökhessen ki. Így a redőnykapukkal energiát és pénzt spórolhat.

Teckentrup ipari redőnykapu külső homlokzati szereléssel, esővédő burkolattal

Biztos lehet abban, hogy a Teckentrup redőnykapu hibátlanul működik majd hosszú éveken át, a többrétegű kialakítás, a horganyozott és védőlakkal kezelt felület kivédi a legzordabb időjárási viszonyokat is. A Teckentrup redőnykapuk másik nagy előnye, hogy teljesen egyedi méretekben is megvásárolható. Az sem okoz neki problémát, ha az épület külső homlokzatára kell felszerelni.

Egyedi színű redőnykapuk sz Ön ízlésének megfelelően

A Teckentrup azonban a redőnykapuk külsejét éppúgy megtervezi, ahogy technológiáját. Minden nálunk kapható redőnykapu az Ön ízlésének megfelelően alakítható, a színválaszték garantálja, hogy beleolvadjon környezetébe és harmonizáljon az épület hangulatához. Esztétikus kialakításuk és látványuk miatt formálják a vállalkozásáról kialakított véleményt.

Az ipari redőnykapu segíti a logisztikát

A Teckentrup ipari redőnykapu széleskörű alkalmazhatóságát elsősorban kiváló műszaki megoldásainak és számos jó tulajdonságának köszönheti:
– Minimális beépítési helyigény: így a legszűkebb helyeken is elfér.
– Halk működés és intenzív terhelhetőség: ezáltal a nagy nyitásszámot igénylő teremgarázsok elvárásainak is megfelel.
– Kiváló hőszigetelés: ez nagymértékben csökkentheti az energiaköltségeket.

– Optimális fénykezelés: a redőnykapu lamelláiba építhető ablakoknak köszönhetően természetes fény gondoskodik a kellemes és világos munkakörnyezetről.
– Kültéri és beltéri telepíthetőség: az épület kialakításétól függően a nyílás belső és külső oldalára is felszerelhető.
– Egyedi méretek: nem az épületet kell a redőnykapuhoz alakítani, hanem az készül az épülethez és a felhasználók igényeihez.
– Extra mérete: hogy biztonságosan lezárhatók legyenek a legnagyobb nyílások is.
– Megbízható működés: Teckentrup redőnykapu választása esetében csak ritkán kell, találkozna szerelővel.
– Biztonságos használat: rácsukódás elleni él védelem és biztonsági fotocella gondoskodik a felhasználók testi épségéről és a rácsukódásos balesetek megelőzéséről.
– Intelligens vezérlő elektronika: ennek köszönhetően a redőnykapu távirányítással és beléptető rendszer segítségével is üzemeltethető.
– Nagy színválaszték: hogy a redőnykapu ne csak egy nagyméretű nyílászáró legyen, hanem vállalkozása egyik ékköve.

Teckentrup ipari redőnykapu a vendéglátásban is alkalmazható

Mindegyik Teckentrup redőnykapu egyszerűen kezelhető. Működésük pedig a kopásálló, stabil vezetősínnek köszönhetően rendkívül halk. A nálunk vásárolható összes Teckentrup redőnykapu rendelkezik az Európai Unió által előírt CE jelzéssel, valamint TÜV és ISO 9001 minősítéssel.

Redőnykapu rendszerek teljes körű kivitelezéssel

Látogasson el hozzánk, hogy személyesen is meggyőződhessen a Teckentrup redőnykapu előnyeiről és képességeiről. Amit kínálunk: a legjobb minőségű berendezések, egyedülálló és innovatív technológia. Szakképzett munkatársaink helyszíni felméréssel, szaktanácsadással, szakszerű és igényes kivitelezéssel segítik Önt, hogy redőnykapujával maximálisan elégedett legyen.

További termékeink

Ipari kapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – Teckentrup redőnykapu rendszerek

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.