Sorompó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Sorompó

Megbízható működésű sorompó rendszerek. Gyorsműködésű és nagy nyitásszámú automata sorompó akár 8 méteres karral is. Minőségi DITEC sorompó megoldások 5 év garanciával.
 Szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Gondolta volna, hogy egy sorompó a gépjárműforgalom mellett a cégéről kialakított képet is befolyásolja? Gondoljon csak bele! Az autóval érkező ügyfél, a sorompóval találkozik látja először. Ezért ez határozza meg első benyomását a cégéről. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen sorompó kerül felszerelésre, cége bejáratára. Aki szétnéz az interneten, számtalan sorompó márka és típus közül választhat. Ezek árban és minőségben is jelentősen eltérnek egymástól.

DITEC sorompó

Cégünk több márka kipróbálást és tesztelését követően döntött a DITEC sorompó rendszerek mellett. Az ok egyszerű volt. Olyan sorompót akarunk felszerelni ügyfeleinknek, amelyik elegáns megjelenésével szebbé teszi a környezetét. Amelyik biztonságosan használható. Amelyikhez csak ritkán kell visszamenni a szerelő kollégáknak, mert megbízhatóan működik, hosszú éveken át.

DITEC sorompó, valamint fizető parkoló és beléptető rendszer a Hungexpo területén

Az általunk ajánlott DITEC sorompó rendszerek erősek és masszív kialakításúak. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé azt, hogy akár ezernyi nyitást és zárást is könnyedén teljesítenek naponta. Intenzív igénybevételre tervezett sorompó motor és hajtómű megállja a helyét kisebb cégek bejáratain épp úgy, mint a nagy forgalmú parkolók és lakóparkok esetében. DITEC sorompó esetében nem számít a hideg tél vagy a forró nyár. Időjárásálló kialakítása biztosítja a kültéri alkalmazást.

Biztonságos DITEC sorompó

A DITEC sorompó balesetmentes használatáról alap esetben biztonsági fotocella gondoskodik. Ez megakadályozza a rácsukódással járó véletlen baleseteket. Ez kiegészíthető induktív hurokkal is, mely érzékeli a kar vonalában tartózkodó gépjárműveket. A sorompó kar mozgására villogó lámpa figyelmeztet. Az éjszakai jó láthatóságot pedig a karra szerelt lámpasor biztosítja.

DITEC sorompók a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt-nél

Mi a DITEC sorompók előnyeit hirdetjük, melyek mindegyike a magas színvonal és a megbízható minőség égisze alatt szolgálják ügyfeleink elégedettségét. A svéd DITEC cég közel 40 éves pályafutása alatt az élre került a kaputechnika minden szegmensben. Sorompó rendszereik Magyarországon már több mint 20 éve működnek megbízhatóan. Számos magyar cég számolhat be a DITEC sorompók nyújtotta előnyökről. Ezt a sorompó márkát választotta többek között a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt, az ING Bank, a Zwack Unicum, a Magyar Légimentők, a SOTE, az RTL Klub, a Penny Market, a Béres Gyógyszergyár és a Fővárosi Vízművek is.

Sokoldalú DITEC sorompó

A DITEC sorompók mind hosszú élettartamra lettek kifejlesztve. A tesztelések során minden további nélkül megbirkóztak a 1,5 millió nyitási és zárási művelettel. A sorompó belső mechanikája, illetve rugós kiegyensúlyozó rendszere erőssé és strapabíróvá teszi, hosszú élettartamot biztosítva. Ma már az is elvárható, hogy a sorompó gond nélkül kapcsolódjon különféle biztonságtechnikai rendszerhez. A DITEC sorompók esetében ez sem jelent problémát. Bármilyen beléptető és a parkoló rendszerrel is kompatibilisek.

DITEC sorompó és fizető parkoló rendszer

A DITEC sorompók legfontosabb előnyei:
– Megbízhatóság: hogy Önnek csak ritkán kelljen sorompó szerelővel találkoznia.
– Gyors és hatékony működés: a villámgyors nyitás akár 2 másodperc alatt is.

– Biztonságos használat: rácsukódás ellen többféle védelem.
– Könnyű és egyszerű kezelhetőség: nyomógombról, távirányítással sok más módon is.
– Sokoldalúság: intelligens vezérlő elektronika beléptető és parkoló rendszerekhez is.
– Professzionális logisztika: be- és kihajtások ellenőrzése és szabályozása.

– Esztétikus külső: hogy már a megjelenésével is pozitív benyomást keltsen ügyfeleiben.

DITEC sorompó a Szemerey Transport ZRt-nél

Áramkimaradás esetén sem kell üzemszünettől tartania. Az önzáró hajtóművel gyártott sorompók zárva tartják a bejáratot. Szükség esetén a tartozék kioldó kulccsal felnyitható a kar. Folyamatos működést igénylő helyeken az akkumulátoros szünetmentesítő készlet biztosítja az állandó működést. A DITEC által gyártott sorompó több irányítási módot is támogat. Így például választhat, hogy távirányítóval, telefonnal, nyomógombbal vagy a beléptető rendszer irányításával kívánja működtetni sorompóját.

DITEC sorompó a NAGÉV Cink Kft ócsai tűzihorganyzó üzeménél

A DITEC sorompó rendszerek bárhol megállják a helyüket. Technológiájuk és tudásuk alkalmassá teszi őket ipari és kereskedelmi használatra, de épp úgy tökéletes megoldást jelentenek a társasházak, lakóparkok és parkolók esetében is. Nem jelent problémát a 8 méteres sorompó kar sem. Ha cégünket bízza meg sorompó rendszerének kivitelezésével, nem csupán egy erős, megbízható és gyors berendezést kap. Ezt követően minőség és elegancia fogadja az Ön cégéhez érkezőket.

DITEC sorompók az ABeton Viacolor Térkő Zrt majosházi üzeménél

Kérje bátran segítségünket. Szakértő kollégáink a helyszíni körülményeket, az egyedi igényeket és a bejárat méretét figyelembe véve segítenek Önnek a megfelelő sorompó kiválasztásában. Legyen az Ön cégének bejáratán is jól ellenőrizhető és kiválóan szabályozott gépjárműforgalom.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóKapunyitó

 

Acél híd portál – automata sorompó és parkoló rendszerek

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.