Kamera rendszer

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Kamera rendszer

Minőségi kamera rendszer éjjel látó kamerákkal. SAMSUNG és TECHSON kamera rendszer digitális képrögzítővel. Megbízhatóan működő kamera rendszer rejtett kamerákkal is. Professzionális kamera rendszer tökéletes képminőség.
Teljes körű kamera rendszer kivitelezés internetes eléréssel is.

 

Az egyre növekvő bűnözés mellet értékeink megóvása, megkívánja az állandó védelmet és felügyeletet. A védelem alapja a riasztó és a biztonsági rács. Felügyeletéről pedig kamera rendszer segítségével gondoskodhatunk. Kezdetben a kamera rendszer elég drága dolognak számított, és alapja egy VHS videó volt. A képminőség nem volt az igazi, és a VHS kazettákat is állandóan cserélgetni kellett. Ezután jöttek a számítógép alapú kamera rendszerek, melyek még ma is népszerűek. Hátrányuk a számítógép magas áramfogyasztása, és szükséges hozzá némi szoftver ismeret is.

Kamera rendszer

Az asztali digitális képrögzítők, azaz a DVR-ek elterjedésével viszont a kamera rendszer nem csak nagyságrendekkel olcsóbb lett, de a használata egyszerűvé vált. Olyan lehetőségek nyíltak meg a felhasználók előtt, amiről addig nem is álmodtak. A technika ma már lehetővé teszi, hogy bárhol is legyünk, láthassuk az otthonunkban vagy a vállalkozásunkban történő eseményeket. A kamera rendszer által nyújtott biztonság nem csak az árában, de technikájában is bárki számára elérhetővé vált.

Egyszerűen használható kamera rendszer

Használata pofonegyszerű, és percek alatt elsajátítható. Ne tűrje a zsebre dolgozó alkalmazottat! Tartsa szemét távolból is vállalkozásán biztonsági kamera rendszer segítéségével. A kamera rendszer több szempontból is jobb, mint az élő erős őrzés.

A kamera rendszer megtérülő befektetés

A biztonsági őrök fizetése, adója és a járulékok folyamatos költséget jelentenek. Ráadásul a biztonsági őr elaludhat, kijátszhatják, vagy akár meg is lehet vesztegetni. A kamera rendszer kiépítése csak egyszeri befektetés. Fenntartása alig néhány százaléka egy biztonsági őr fizetésének. A kamera rendszer nem alszik el és nem lehet megvesztegetni. Megbízhatóan tartja szemmel értékeit.

Tökéletes képminőség 24 órában. Minden biztonsági kamera egy szembár. Mindent látnak, akár teljes sötétben is. Nagy képfelbontású éjjellátó kamerák biztosítják, hogy a kamera rendszer jó minőségű felvételt készítsen minden fontos eseményről.

A felvételek a digitális képrögzítőn kerülnek eltárolásra. Akár több hónap eseményei is. A kamera rendszer élő képe és a korábbi felvételek is bármikor megtekinthetők, visszanézhetők. Akár helyben a digitális képrögzítőn, akár távolból, az interneten keresztül. Egyszerre akár 16 biztonsági kamera képe is.

Kamera rendszer egyedi igények szerint

Testre szabható kamera rendszer kialakítás és beállítás. Lehet az Ön igénye csak néhány biztonsági kamera otthonába, üzletébe, vagy egy nagy telephelyet kell megfigyelni, több száz kamerával. Nekünk nem probléma. Minden kamera rendszer igényre van optimális és jól bevált megoldásunk, melyet az Ön igényeihez igazítunk. Egy rendszeren belül lehetnek kültéri és beltéri biztonsági kamerák egyaránt. Egyszerű fix látószögű és vezérelhető biztonsági kamerák. A kamera rendszer automatikusan veszi fel az eseményeket. Emberi közreműködésre nincs szükség, de akár a világ másik végéből is vezérelheti, okos telefonról, táblagépről, vagy bármilyen számítógépről.

Ne hagyja, hogy betörők, a bolti szarkák, vagy éppen saját zsebre dolgozó alkalmazottak tegyék tönkre vállalkozását! Tartsa szemét vállalkozásán és otthonán kamera rendszer segítségével! Látogasson el bemutatótermünkbe, és győződjön meg saját szemével a minőségen. Nézze meg élőben milyen egy minőség kamera rendszer! Munkatársaink szaktanácsadással, helyszíni felméréssel, tervezéssel és teljes körű kivitelezéssel segítik Önt, hogy az általunk felszerelt kamera rendszer megvalósítása azt a biztonságot, amire vágyik.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuGarázskapukBiztonsági rácsKlímaBeléptető
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – professzionális kamera rendszer és teljes körű kivitelezés

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.