Garázskapuk

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Garázskapuk

DITEC és ECOTOR garázskapuk a hosszú távra tervezőknek. Hőszigetelt és szekcionált garázskapuk bármilyen egyedi méretben. Gyönyörű garázskapuk 200 színben és 30 féle fadekor kivitelben. Minőségi garázskapuk igényes kivitelezése és automatizálása.
Szakszerű szerelés, karbantartás és szerviz.

 

Cégünk abban hisz, hogy a garázskapuk szebbé és kellemesebbé tehetik otthonát. Éppen ezért csakis olyan garázskapuk szerepelnek kínálatunkban, mely megfelel ügyfeleink legmagasabb elvárásainak is. Melyek ezek az elvárások? Egy garázskapu legyen erős, biztonságos, masszív, de mégis esztétikus, stílusos és elegáns. Legyen a garázskapu hőszigetelése kiváló, csökkentse az energiaköltségeket. Ebből nem engedünk!

Garázskapuk

Kizárólag prémium kategóriájú, minőségi alapanyagokból gyártott garázskapukat kínálunk, a nagy választékban egészen biztos, hogy Ön is megtalálja az otthonához illőt. Ha szeretné saját szemével is megnézni, milyenek minőségi garázskapuk, melyek a sok-sok éves fejlesztés és tapasztalat eredményei, látogasson el bemutatótermünkbe! Megtekintheti a cégünk által forgalmazott ECOTOR és DITEC garázskapuk teljes kínálatát. Amennyiben bizonytalan a döntést illetően, szakképzett munkatársaink a tökéletes választásban is segítő kezet nyújtanak.

Szélesbordás dió fadekor kivitelű szekcionált garázskapuk

A kaputechnika piacán számtalan garázskapu típus és fajta várja. Azonban az ebben a szegmensben eltöltött hosszú évek alatt megtapasztaltuk, hogy mely gyártók termékei felelnek meg leginkább a magas elvárásoknak. Saját magunk bizonyosodtunk meg arról, hogy a DITEC és az ECOTOR garázskapuk váltak be legjobban. Választékunk bőséges. Több mint 200 szín és 30 fadekor kivitelű garázskapu közül választhatja ki az igazit. Mintázatban és felületben is több mint tízfélét tudunk ajánlani.

Mikrobordás mintázatú szekcionált garázskapuk ablakokkal és szellőző rácsokkal

Saját tapasztalatból tudjuk azt is, hogy a garázskapu sokkal több egy használati tárgynál. Egy családi ház szerves részét képezi a garázs. Éppen ezért nem vehetjük félvállról, hogy milyen garázskapu szolgálja majd a kényelmes és komfortos használatot nap, mint nap.

Egyedi kék festésű garázskapu, azonos megjelenésű személybejáró kapuval

Alaposan át kell gondolni a választást, ugyanis pontosan tudni kell, mekkora helyet tudunk biztosítani a garázskapu megfelelő működéséhez, mekkora térre van szükség az autóval való ki- és beálláshoz, illetve a helyes döntés meghozatalában még az is fontos lehet, hogy a család melyik tagja használja majd a leggyakrabban a garázskaput.

Minőségi garázskapuk

A billenő garázskapuk nyitáskor a függőleges helyzetből vízszentesbe billen át, jelentős helyet elfoglalva a garázs belső teréből és a garázs előtti térből. Mára ez már elavult konstrukcó. A szekcionált garázskapuk vízszintes lamellái a sínrendszerben mozdulnak el a garázskapuk nyitásakor. A szekcionált garázskapuk fő előnye, hogy szinte bármilyen épületnyíláshoz ideális megoldást nyújtanak, megbízhatóan működnek és biztonságosan használhtók. Emellett roppant praktikus is, ugyanis ezek a szekcionált garázskapuk még nyitott állapotában sem foglalnak el sok helyet. Parkolhat közvetlenül a garázs előtt és a garázskapu mögött is.

Parkolhat akár közvetlenül a szekcionált garázskapuk előtt is

Ezek azonban csak egy részét képezik a garázskapu kiválasztásához szükséges tényeknek. Gondolt például arra, hogy a garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója is lesz egyben? És mint nyílászárónak bizony be kell töltenie a hőszigetelés funkcióját is. Ne feledkezzen meg tehát arról sem, hogy csak olyan garázskaput válasszon, melyek minőségi alapanyagokból, kellő szaktudással készülnek. A nálunk rendelhető ECOTOR és DITEC garázskapuk ezen elvek mentén lettek tökéletesre fejlesztve.

Szekcionált garázskapuk beépített ajtóval is

A szekcionált garázskapuk számos hasznos kiegészítővel rendelkeznek. Lehet a garázskapban beépített ajtó, ablakok, szellőzőrács, vagy akár kutyabejáró is.

Szélesbordás garázskapu

A minőségi garázskapuk beépítése azonban nagy szakértelmet kíván. Ezért bízza olyan cégre, amelyik nagy gyakorlattal és kellő számú referenciával rendelkeznek ezen a területen. Hiszen a minőségi garázskapuk is csak akkor tudják maximálisan betölteni funkciójukat, és csak abban az esetben működnek majd évtizedeken át tökéletesen, ha szakszerűen lettek felszerelve.

Egyedi fadekor garázskapu, rozsdamentes körablakokkal

A garázskapuk irányítása fontos eleme a választásnak. Csak egyszerűen és biztonságosan használható automatikával rendelkező kaput érdemes vásárolni! Cégünk által kínált DITEC kapunyitó automatikák hosszú távú és megbízható megoldást nyújtanak a minőségi garázskapuk mozgatására. Nem véletlen, hogy minden általunk felszerelt, lakossági DITEC kapunyitó motorra 5 év garanciát adunk.

Szekcionált garázskapuk bármilyen alakú nyíláshoz

Ne kössön kompromisszumot a garázskapuk terén sem! Válasszon esztétkus, igényes és minőségi garázskaput, mely tökéletesen harmonizál otthonával.

További termékeink

Ipari kapuRedőnykapuGyorskapuBiztonsági rácsKlímaBeléptetőKamera rendszer
AkadálymentesítésAutomata ajtóSorompóKapunyitó

 

Acél híd portál – minőségi garázskapuk igényes kivitelezéssel

Acél híd – Kaputechnika, biztonságtechnika, akadálymentesítés és klíma

Minőségi ipari kapu, redőnykapu, gyorskapu, garázskapuk, biztonsági rács, klíma, beléptető, kamera rendszer és akadálymentesítés megoldások. Több mint 10 év szakmai tapasztalat, több mint 1000 referencia. Igényes kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.